Thermia Lämpöpumput

LVI-asennus Juhani Rautio Ky myy ja asentaa laadukkaat Thermia lämpöpumput Lapin läänin alueella. Thermialta löytyy perinteisten maalämpöpumppujen, ilmalämpöpumppujen ja ilmavesilämpöpumppujen lisäksi uusia invertterilämpöpumppuja sekä omakotitaloihin että suurempiin kiinteistökohteisiin. Invertteritekniikkaa hyödyntävät lämpöpumput mukauttavat toimintansa jatkuvasti olosuhteisiin sopivaksi. Tarkemmat tuotetiedot lämpöpumpuista voit lukea täältä

Thermia on Ruotsalainen lämpöpumppumerkki, joka on toiminut lämpöpumppualan uranuurtajana jo yli 40 vuoden ajan ja lämmityksen parissa yli 90 vuotta. Thermia lämpöpumput valmistetaan Ruotsissa.

Lämpöpumppua valittaessa on otettava huomioon useita asioita. Esimerkiksi talotyyppi, talon sijainti, asukasluku ja lämpimän veden tarve ovat lämpöpumpun hankintaan vaikuttavia tekijöitä. Ota yhteyttä meihin niin kerromme lisää tai teemme sinulle maksuttoman kartoituskäynnin. Kartoituskäynti ei sido sinua mihinkään. Maalämpöpumpun avulla voit säästää jopa 85 % lämmityskustannuksistasi.

Thermia Lämpölaina ja Thermia Turva

Lämpöpumpun hankinta on suuri kertasijoitus ja tämän vuoksi tarjoammekin kaikkiin Thermian lämpöpumppuihin mahdollisuuden Thermia Lämpölainaan. Lämpölainaa voit hakea kätevästi netissä alla olevan laskurin HAE-painikkeesta. Kuukausierän saat halutessasi niin pieneksi, että maksat lämpöpumpusta saamillasi säästöillä lainanlyhennyksen korkoineen.

Lämpöpumpun hankinnan tulee aina olla myös turvallista. Kaikissa Thermia maalämpö- ja ilmavesilämpöpumpuissa on viiden vuoden tehdastakuu, jonka jälkeen lisävakuutus Thermia Turva on mahdollista hankkia lämpöpumppullesi jopa 14 vuodeksi.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.